Meteen naar de inhoud

Webinar: GEANNULEERD

Ik heb helaas nieuws dat ik het webinar van aanstaande woensdag moet annuleren.

Ik vind het heel jammer om te moeten doen, want er waren al flink wat aanmeldingen en ik was bezig met de voorbereidingen van een superleuk webinar (vond ik zelf dan….) en ik had er eeeecht veel zin in 🙂

Het punt is dat ik gisteren werd gebeld door het AMC met de mededeling dat ik volgende week aan de beurt ben voor mijn operatie. Ik stond in februari al in de startblokken om een operatie te ondergaan, maar die was vanwege de coronacrisis uitgesteld.

Woensdag aanstaande, precies op het tijdstip waarop mijn eerste webinar zou plaatsvinden (om 10.00 uur) zal ik moeten aantreden bij het ziekenhuis om een coronatest te laten afnemen, en een intake te hebben voor de operatie die dus nu vrijdag gaat plaatsvinden. Ik zie even geen andere keuze dan de webinar te annuleren.

Erg jammer, maar ik ben ook wel blij dat ik nu aan de beurt ben, want met die uitgestelde operatie als aanvullende onzekere factor was het ook wel wat lastiger ondernemen.

Ik ga zo’n 6-8 weken nodig hebben voor revalidatie, het is een van de zwaarste operaties die ik tot nu toe heb gehad, maar erna is er ruim baan om weer lekker te starten en dan zal ik jou ook weer informeren met wat ik je dan eventueel kan bieden. Ik ga zeker weer starten met webinars, want die blijf ik het leukst vinden en ik merk dat ik daar ook veel info mee kan delen en ik veel positieve reacties krijg van deelnemers.

Ik hou je op de hoogte!
Grz Suus

PS: mocht je toch wat inspireren de info willen krijgen, check dan even DIT FILMPJE, waarin ik wat meer uitleg over online marketing.

6 reacties op “Webinar: GEANNULEERD”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.