Gratis info, tips en meer

Wil je graag zelf aan de slag, maar weet je nog even niet hoe? Bekijk dan hieronder mijn verschillende gratis producten, waarin ik waardevolle informatie en tips deel. Kies hetgeen wat bij je past. Kom je er toch niet uit of wil je extra gaan vlammen? Je weet me te vinden!

E-book – 15 gratis tips voor een hogere bestelomzet

Weten gasten/klanten je nog niet direct te vinden als het gaat om het aangepaste assortiment? Heb je een beetje moeite om op dreef te komen en echt omzet te creëren op je nieuwe aanbod? Gebruik dan de tips uit dit gratis e-book en ga aan de slag om MEER bestellingen en HERHAALbestellingen te genereren en een HOGER bestelbedrag te krijgen.

Blogs – wekelijkse info, tips & tricks die je direct kunt gebruiken

Wekelijks deel ik waardevolle berichten met info die je kunt gebruiken om zelf aan de slag te gaan. Alle online én offline marketingtips deel ik met als doel om meer gasten te krijgen, die meer besteden en ook vaker terugkomen.

Gratis Webinar – in 5 stappenplan naar meer omzet met je horecazaak

In een simpel stappenplan neem ik je mee en deel ik de
​kennis die je helpt succesvoller te kunnen zijn met jouw horecazaak.

Eerstvolgende Gratis Webinar:
Maandag 11 januari om 10 uur
Maandag 18 januari om 10 uur

Gratis omzet-boost-sessie – persoonlijk & concreet aan de slag!

Zin om eens te sparren over hoe je meer omzet kunt genereren in jouw horecazaak? Maak dan een direct een telefonische afspraak voor een gratis omzet-boost-sessie. Ik geef je 3 persoonlijke toptips om vandaag nog in te kunnen zetten. Tot snel! Grz Suus