Meteen naar de inhoud

Gratis info, tips en meer

Wil je graag zelf aan de slag, maar weet je nog even niet hoe? Bekijk dan hieronder mijn verschillende gratis producten, waarin ik waardevolle informatie en tips deel. Kies hetgeen wat bij je past. Kom je er toch niet uit of wil je extra gaan vlammen? Je weet me te vinden!

E-book – 15 gratis tips voor een hogere bestelomzet

Weten gasten/klanten je nog niet direct te vinden als het gaat om het aangepaste assortiment? Heb je een beetje moeite om op dreef te komen en echt omzet te creëren op je nieuwe aanbod? Gebruik dan de tips uit dit gratis e-book en ga aan de slag om MEER bestellingen en HERHAALbestellingen te genereren en een HOGER bestelbedrag te krijgen.

Zesdelige training – Verbeter je online & hardcopy menukaart

Heb jij een menukaart en stoei je een beetje met de indeling en vormgeving?
Geen paniek! Met behulp van deze 6-delige miniserie leg ik je stap voor stap uit hoe je je menukaart zo kan inrichten dat ie vóór je gaat werken. Door een slimme indeling creëer je gemakkelijk een hogere gemiddelde besteding per gast/bestelling.
Meld je gratis aan en ontvang iedere dag een korte video waarin ik je meeneem langs de do’s & dont’s die je helpen om jouw online & offline menukaart helemaal op orde te krijgen.

Blogs – wekelijkse info, tips & tricks die je direct kunt gebruiken

Wekelijks deel ik waardevolle berichten met info die je kunt gebruiken om zelf aan de slag te gaan. Alle online én offline marketingtips deel ik met als doel om meer gasten te krijgen, die meer besteden en ook vaker terugkomen.

Gratis live training – in 5 stappenplan naar meer omzet met je horecazaak

In een simpel 5 stappenplan neem ik je live mee en deel ik de
​kennis die je helpt succesvoller te kunnen zijn met jouw horecazaak, ook nu tijdens de lockdown.

Check via onderstaande knop de beschikbare data en tijden!
Inclusief mogelijkheid om vragen te stellen.

Let op vol=vol!

Gratis omzet-boost-sessie – persoonlijk & concreet aan de slag!

Zin om eens te sparren over hoe je meer omzet kunt genereren in jouw horecazaak? Maak dan een direct een telefonische afspraak voor een gratis omzet-boost-sessie. Ik geef je 3 persoonlijke toptips om vandaag nog in te kunnen zetten. Tot snel! Grz Suus