Meteen naar de inhoud

Referenties

Ik heb de laatste tijd even wat minder tijd besteed aan de modules, maar dat is met een goede reden. Alle tijd die ik er afgelopen weken in heb gestopt begint zich uit te betalen. Waar het eerst nog sporadisch was, soms weken niets, heb ik nu dagelijks bestellingen via mijn eigen bestelsite!

En de bestellingen voor Valentijn schieten echt de pan uit, terwijl ik maar voor een heel bescheiden bedrag advertenties heb opgezet. Ik denk dat ik zelfs vandaag of morgen moet gaan stoppen met bestellingen aannemen omdat het er teveel worden. Luxe problemen!

Yvette Snijder | Eigenaar

Sandwichbar Du Noord, Groningen

Suus biedt met de online training “Meer omzet in 12 weken met jouw horecazaak” een zeer uitgebreid pakket aan hulpmiddelen om de omzet van je zaak een boost te geven! De kern van de training bestaat uit een zorgvuldige  – en voor leken te begrijpen – uitleg hoe je online marketing kunt inzetten om meer klanten aan te trekken en ook hoe je deze meer kan laten besteden per bezoek of bestelling.

De training biedt echter nog veel meer, zoals o.a. fundamentele zaken als reflectie op de identiteit van jou als ondernemer en die van je zaak, maar ook hoe je gastprofiel er uit ziet. Suus straalt veel energie en enthousiasme uit en weet je als cursist online prima bij de les te houden.

Tijdens het cursusprogramma werden er ook diverse bonus trainingen toegevoegd op basis van de actuele – Corona – omstandigheden voor de horeca, wat ik zeer op prijs heb gesteld. Kortom je krijgt bij Suus echt waar voor je geld, een echte aanrader!

Roland Weygold | Eigenaar

Barolo catering, Heemstede

“Mocht je nog twijfelen om met Suus te gaan samenwerken dan kan ik je met een gerust hart zeggen dat je meer dan waar krijgt voor je geld!

Voor Oma’s Soep heeft ze de branding en onze sales presentatie compleet opgebouwd en sterk verbeterd. Hierbij deed ze uit eigen initiatief meer dan afgesproken om het hoogste niveau te bereiken. Ook weet ze met goede argumenten uit te leggen waarom bepaalde visuele uitingen en/of veranderingen noodzakelijk zijn, waardoor we er ook al snel vertrouwen in kregen.

Dankzij Suus hebben wij een compleet ready to use marketing pakket voor iedere klant die we binnen halen. En daarnaast een prachtige Sales flyer om die klanten ook daadwerkelijk binnen te halen.”

Max Kranendijk | Founder

Oma’s Soep, Amsterdam

Fenje-Bolt-SUUS-Suzanne-Kuijpers-omzet-booster-online-business-expert-horeca2

Het Quick Scan advies stond vol voorbeelden die ik direct kon copy-pasten om mijn bedrijf Tea Bar Horeca aantrekkelijker te maken voor haar ‘ideale klant’.  En de oplossingen die me helpen om meer omzet/leads te genereren en die ik door ‘bedrijfsblindheid’ zelf niet zo snel had gezien.. die zijn goud!

Ik ben niet alleen geholpen met adviezen maar ook met een systeem om deze verbeteringen te door te voeren. Suus kwam met een Actie Modus systeem waar ik en mijn team nu mee werken om prioriteiten aan taken te verbinden. Dit geeft iedereen meer rust. Alle to do’s worden opgepakt maar wel in een efficiënte volgorde.

Als voormalig concept-ontwikkelaar / marketeer in Foodservice kan Suzanne zich heel goed verplaatsen in de ideale klant voor mijn productlijn (thee, chai, vegan latte’s voor horeca).

De Quick Scan heeft mij het vertrouwen gegeven dat Suus mijn bedrijf en haar visie echt aanvoelt. Ik zie dan ook uit naar de volgende stap, met Suus samen bepaalde Quick Wins uit te werken om Tea Bar Horeca verder te laten groeien!

Fenje Bolt  |  Eigenaar

Teabar, Amsterdam

Bijna twee jaar heb ik als directe collega samengewerkt met Suzanne. Deze periode heb ik als constructief, leerzaam, uitdagend en gezellig ervaren; win-win dus.

Suzanne heeft  het vermogen om kant-en-klare concepten te ontwikkelen, welke direct toepasbaar zijn en leiden tot meer omzet en/of een hogere gasttevredenheid. De projecten die Suzanne heeft uitgevoerd, vertaalde zich in pragmatische sterke concepten en zouden niet misstaan in het huidig straatbeeld of in een horeca omgeving.

Door de inbreng van Suzanne is het team in staat geweest door te groeien, om versneld van de tekentafel naar de uitvoer te komen.

Collin Goedhart | Community manager

Eurest | Philips HTC, The Strip, Eindhoven

Ik heb Suzanne leren kennen als een gedreven persoon die staat voor hetgeen ze voor ogen heeft. Onze samenwerking was er één van overleg, afstemmen en gaan voor het beste resultaat. Suzanne staat open voor discussie maar laat zich pas overtuigen als zij van mening is dat zij hiermee echt geholpen is. 

Patricia Kiburg

M68 Creative Communicatie, Amsterdam

Foto Tessa

Suzanne is een zeer gedreven persoon met een grote kennis over het ontwikkelen van nieuwe concepten en formules. Ze is georganiseerd en een echte teamspeler, projecten pakt ze dan ook zorgvuldig en planmatig aan om het er beste uit te kunnen halen.

Daarnaast is ze communicatief sterk en weet ze dit op een creatieve manier in te zetten. Door de combinatie van haar creativiteit, communicatie kracht en projectmatig werken is Suzanne de perfecte persoon om advies te geven aan je bedrijf.

Tessa Broekhuizen |  Food & Fotografie

Pantalon Maison, Amsterdam

Foto mick

Suzanne kan perfect passende food concepten bedenken. Concepten die vernieuwend, maar ook heel simpel kunnen zijn. Suzanne heeft concepten bedacht die overgenomen zijn door collega-concurrenten maar ook overgenomen zijn in Europese aanbestedingsdocumenten. Dat is bijzonder!!

Mick Hoogetoorn  |  Rayonmanager

Compass Group NL, Amsterdam