GRATIS LIVE ONLINE TRAINING

Adverteren met Facebook/Insta voor Horecaondernemers

Let op: vol=echt vol. Ik heb een beperkt aantal momenten en plaatsen voor deze gratis training, dus geef je op als je verzekerd wil zijn van een plekje om deel te kunnen nemen aan deze training.

Pffffft….het blijft maar afwachten…. Superirritant. Maarrrr…tot die tijd is het altijd fijn om met iets aan de slag te gaan wat je verder gaat helpen en omdat ik veel vragen krijg over het adverteren op Facebook, heb ik hier een aantal gratis trainingen voor georganiseerd.

Tijdens deze training laat ik de beginselen van succesvol adverteren zien, specifiek toegesneden op horecaondernemers met een dagzaak, restaurant of koffiebar. En echt in Nijntjetaal, dus een kind kan de was doen 😉

Waar ga ik het over hebben:

  • Welke fouten je niet moet maken bij het starten met Facebook Ads
  • Hoe je de beste resultaten je kunt behalen met Facebook Ads
  • Hoe je slim van Facebook Ads gebruik kunt maken als onderdeel van je marketingplan
  • Hoe je Facebook Ads flexibel kunt inzetten, of je nu open bent of dicht
  • En nog veel meer!

Het wordt een praktische en inspirerende sessie, waarbij alle info toegespitst is op het snel halen van resultaten met Facebook Adverteren voor jouw zaak.

Hoe ga jij aan de slag om van 2021 een topjaar te maken? Ik ga je helpen.

Hoi Suus,
Ik heb de laatste tijd even wat minder tijd besteed aan de modules, maar dat is met een goede reden. Alle tijd die ik er afgelopen weken in heb gestopt begint zich uit te betalen. Waar het eerst nog sporadisch was, soms weken niets, heb ik nu dagelijks bestellingen via mijn eigen bestelsite!

En de bestellingen voor Valentijn schieten echt de pan uit, terwijl ik maar voor een heel bescheiden bedrag advertenties heb opgezet. Ik denk dat ik zelfs vandaag of morgen moet gaan stoppen met bestellingen aannemen omdat het er teveel worden. Luxe problemen!

Groetjes,
Yvette | Eigenaar Sandwichbar Du Nord, Groningen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Foto-suus.png