Webinar – In 5 stappenplan naar meer omzet met je horecazaak

“Ik weet niet of ik nog wel door wil gaan met mijn zaak…” verzuchtte een horecaondernemer laatst tegen me. Logisch. Hij is niet de enige. Bij veel horecaondernemer die contact met me leggen, zijn wanhoop, vermoeidheid en wrok de emoties die aan de oppervlakte liggen. Het was een zwaar jaar en we zijn nog altijd niet af van dat ellendige virus.

Er is maar één antwoord wat ik steeds kan geven; het is aan jou als horecaondernemer om te beslissen of je er voor wilt gaan of niet. Dat besluit kan ik niet voor je maken.

Maar als je ervoor gaat…dan is het nu het moment om afscheid van te nemen van die wrok en frustratie. Het staat je in de weg om aan de slag te kunnen gaan met dat waar je wél energie van krijgt.

Ja, ik weet het. Makkelijker gezegd dan gedaan en leuk dat we nu in 2021 zitten, maar in feite is er nog niet veel veranderd zou je denken.

Toch is het echt nu het moment om vooruit te gaan denken. Wat ga je doen om meer grip te krijgen op je horecazaak en de resultaten die je eruit haalt? Ik neem je graag mee in de 5 stappen om te gaan voor een beter resultaat, niet alleen nu, maar structureel voor de komende jaren.

Maak jij prioriteit van de vernieuwing die nodig is om ook straks weer te kunnen knallen? Maak dan tijd voor deze gratis training en meld je aan. Dan ontdek je hoe je in 5 stappen een voorsprong kunt creëren en aan de slag kunt met datgene wat echt nodig is.

Ik ga veel waarde delen die je niet alleen nu maar ook na de lockdown structureel kunt blijven gebruiken.

Waar gaan we het over hebben?

  • De 5 stappen die je moet doorlopen om meer (bestel)omzet te realiseren
  • Wat je kunt doen om in 2021 beter bestand te zijn tegen gekke virussen of andere toestanden.
  • Hoe je als horecaondernemer een voorsprong kunt maken door nu slimme stappen te zetten met online marketing

Mijn doel bij het geven van deze workshop is om jou te inspireren en ervoor te zorgen dat je met meer positieve energie en een hoofd vol ideeën het Webinar uitgaat dan dat je er binnen bent gekomen. En dat terwijl je alleen maar hoeft te kijken en te luisteren 😃

Hoe ga jij aan de slag om van 2021 een topjaar te maken? Ik ga je helpen. Meld je aan en claim jouw plek!