Meteen naar de inhoud


GRATIS LIVE ONLINE TRAINING

In 5 stappen naar meer omzet met je horecazaak


Let op: vol=echt vol. Ik heb een beperkt aantal momenten en plaatsen voor deze gratis training, dus geef je op als je verzekerd wil zijn van een plekje om deel te kunnen nemen aan deze training.

Pffffft….het blijft maar gefrustreerd afwachten…. Superirritant. Maarrrr…tot die tijd is het altijd fijn om met iets aan de slag te gaan wat je verder helpt en inspiratie geeft en daarom neem ik je graag mee in deze gratis training!

Tijdens deze inspirerende training laat ik je zien hoe je op een andere manier kunt kijken naar de situatie en ontdek je welke 5 stappen je moet zetten om ook in deze tijd, meer omzet te realiseren. of je nu open bent of gesloten.

Wat ga je doen om meer grip te krijgen op je horecazaak en de resultaten die je eruit haalt? Ontdek wat nodig is om te gaan voor een beter resultaat, niet alleen nu, maar structureel voor de komende jaren.

Mijn doel bij het geven van deze workshop is om jou te inspireren en ervoor te zorgen dat je met meer positieve energie en een hoofd vol ideeën de training uitgaat dan dat je er binnen bent gekomen. En dat terwijl je alleen maar hoeft te kijken en te luisteren 🙂

Tot dan!

Grz Suus

Hoi Suus,
Ik heb de laatste tijd even wat minder tijd besteed aan de modules, maar dat is met een goede reden. Alle tijd die ik er afgelopen weken in heb gestopt begint zich uit te betalen. Waar het eerst nog sporadisch was, soms weken niets, heb ik nu dagelijks bestellingen via mijn eigen bestelsite!

En de bestellingen voor Valentijn schieten echt de pan uit, terwijl ik maar voor een heel bescheiden bedrag advertenties heb opgezet. Ik denk dat ik zelfs vandaag of morgen moet gaan stoppen met bestellingen aannemen omdat het er teveel worden. Luxe problemen!

Groetjes,
Yvette | Eigenaar Sandwichbar Du Nord, Groningen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Foto-suus.png