Meteen naar de inhoud

Creëer meer omzet in
12 weken met jouw horecazaak

Bouw een sterk fundament onder jouw horecazaak en realiseer structureel
meer gasten die vaker terugkomen en die meer besteden bij ieder bezoek.

Je wilt een horecazaak die eer doet aan de kennis en ervaring die je hebt. Een zaak waar je trots op kunt zijn en waarin je je iedere dag als een vis in het water voelt. En waarmee je voldoende omzet behaalt om zonder zorgen te doen wat je het liefst doet en waar je goed in bent. Niet alleen nu, maar de komende jaren.

Dat kan met deze bewezen online training: Creëer meer omzet in jouw horecazaak in 12 weken!

Herken jij dit ook?

 • Voel je je een speelbal van de gebeurtenissen? De corona en de regels die er vanuit bovenaf worden opgelegd…heb je geen idee waar je staat over een paar maanden? Over een jaar?
 • Heb je het gevoel dat je in de overlevingsstand zit waarbij het de vraag is of je er ooit weer uit komt?
 • Ben je ontzettend hard aan het werken om je zaak om te bouwen, maar lukt het je niet om gasten (klanten) te activeren? Zie je wel leuke reacties bij de eerste start bij je bezorgservice, maar levert het per saldo maar weinig op? Voel je te weinig connectie met je gasten?

Wellicht bestaat de kans dat je deze droom van het hebben van je eigen horecazaak zult moeten opgeven. Omdat het zo leuk niet meer is. Omdat je dit niet meer ziet zitten. Omdat je gewoonweg niet meer in staat bent om uit de kosten te komen. En daar moeten we wat aan doen.

Hoe zou het voor je zijn als je…

 • Als je 2021 kunt starten met een geweldig plan, waarbij je de grootste groei kunt realiseren die je ooit hebt gehad? Omdat je in staat bent om die mogelijkheden te zien die je nooit zag? Die 90% van de horecaondernemers niet ziet?
 • Meer grip hebt op jouw zaak? Dat je weet wat je te doen staat om het heft weer in eigen handen te kunnen nemen?
 • Uit die overlevingsstand kunt komen en plannen kunt maken die zelfs nog groter waren dan pre-corona?
 • Het enge en onbekende  “social media monster” kan temmen en het kan gebruiken om met minder tijd, meer en nieuwe gasten kunt bereiken en aan je kunt binden?
 • Ontdekt dat niet harder werken, maar slimmer werken de oplossing is. Meer bereik met minder moeite en tijd om te werken aan díe zaken die jij belangrijk vindt. Dat je weer precies kunt doen waar je goed in bent?

De investering? Voor slechts 695 euro ex. btw kun jij starten met deze cursus.Wist je dat je met 2 extra gasten per dag, je je investering in die 12 weken al terug hebt verdiend? Die ga jij zeker halen en nog wel veel meer dan dat!


Doe ook mee! Meld je aan en krijg:

 1. Twaalf modules waarin ik je meeneem om van een wazig idee tot een concreet en strategisch plan en doel te komen en het hiermee een stevig fundament te metselen onder jouw horecazaak.
 2. Bijpassende opdrachten om mee aan de slag te gaan. Je ontvangt verschillende templates en infosheets om gemakkelijk je opdrachten uit te kunnen werken.
 3. Drie verschillende momenten waarop je specifieke opdrachten in kunt leveren waarbij je concrete en vooral ook eerlijke feedback ontvangt.
 4. Een (her)schrijfbare versie van het Koersplan op A1 via de post, waarop je met je team dagelijks de resultaten bij kan houden.
 5. Live resultaatsessie van 1 uur om pijnpunten en plannen door te nemen en te gaan voor die dikke 10!


Ik weet dat jij, als horecavakman of -vrouw, gastvrijheid ademt en de gast altijd heel belangrijk zult vinden, en dat is ook zo! Laat mij je daarom helpen om daarnaast ook meer omzet te realiseren vanuit je passie voor gastvrijheid om opnieuw balans te brengen in de wensen van je gasten en een gezonde omzet!

Start nu en ontvang tijdelijk 3 bonussen ter waarde van 465 euro!

BONUS: online training professionele productfotografie met je mobieltje
ter waarde van €115,- GRATIS
Superhandige training om jouw gerechten en producten mooi te fotograferen en deze foto’s te gebruiken voor social media en je website. Bespaar geld en maak zelf simpel en doeltreffend de juiste foto’s om gasten te verleiden.

Bonus 2  – betere Facebook promotieberichten
ter waarde van €115,- GRATIS
Stap-voor-stap training die waarmee je betere berichten maakt voor social media en op je website die gasten verleidt om (vaker) langs te komen. Inclusief vele praktische tips en voorbeelden.

EXTRA BONUS: kennispakket bestellen | afhalen | bezorgen ter waarde van €235,- GRATIS
Combineer je plannen voor je heropening en ga direct aan de slag met dit pakket om meer omzet te halen uit je bestel/bezorg/afhaalservice.

 • Trainingsvideo
 • Stappenplan& checklist
 • Kennisdocumenten & werktemplates
 • Tips & tricks e-book

Wat is het resultaat binnen 12 weken vanaf nu?

 • Je weet exact wat je te doen staat en omzet is al veel beter aangetrokken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Je hebt kansen gepakt die maar weinigen hebben kunnen pakken. Je staat met wel 5-0 voor op de rest.
 • Je hebt je doel helder voor de komende 3 maanden en de komende 3 jaar. Je weet wat je wilt en hoe je daar moet komen. Je bent veel beter bestand tegen nieuwe tegenslagen.
 • Je hebt een duidelijk en simpel plan waar je team als vanzelfsprekend mee aan de slag gaat. Er is begrip voor hetgeen je wilt bereiken en je mensen voelen een “drive” om eraan mee te doen.
 • Met gemak begeef jij je online en kunt in een kwartiertje per dag op je laptop, meer en nieuwe gasten te bereiken en aan je te binden. Je bent de bekendste en meest besproken plek van de buurt.
 • Je hoeft minder hard te werken om meer voor elkaar te krijgen. Je hebt meer tijd over, voor hetgeen jij belangrijk vindt. Je kunt doen waar je goed in bent en hebt tijd over voor de mensen en de dingen die je naast je zaak ook je aandacht wilt geven.


Niet-goed-geld-terug-garantie

Deze training is de meest complete en concrete training die er is op het gebied van online en offline marketing toepassen binnen de  horeca. Als je maar een kwart van alle informatie, tips, tools gebruikt, is dit nog zo waardevol, dat je hiermee al een verschil in resultaat zult bereiken. Om deze reden bied ik voor deze training ook een “niet goed geld terug” garantie aan, waarbij je het betaalde bedrag, exclusief €65,- administratie- en onkosten, terugkrijgt als blijkt dat deze training geen resultaat oplevert. Lees meer over de voorwaarden rondom deze garantie in de veel gestelde vragen onderaan de pagina.

Gaan we het doen?


De investering? Voor slechts 695 euro ex. btw kun jij starten met deze cursus.

Een zeer uitgebreid pakket aan hulpmiddelen om de omzet van je zaak een boost te geven!


Suus biedt met de online training “Meer omzet in 12 weken met jouw horecazaak” een zeer uitgebreid pakket aan hulpmiddelen om de omzet van je zaak een boost te geven! De kern van de training bestaat uit een zorgvuldige  – en voor leken te begrijpen – uitleg hoe je online marketing kunt inzetten om meer klanten aan te trekken en ook hoe je deze meer kan laten besteden per bezoek of bestelling.

De training biedt echter nog veel meer, zoals o.a. fundamentele zaken als reflectie op de identiteit van jou als ondernemer en die van je zaak, maar ook hoe je gastprofiel er uit ziet. Suus straalt veel energie en enthousiasme uit en weet je als cursist online prima bij de les te houden.

Tijdens het cursusprogramma werden er ook diverse bonus trainingen toegevoegd op basis van de actuele – Corona – omstandigheden voor de horeca, wat ik zeer op prijs heb gesteld. Kortom je krijgt bij Suus echt waar voor je geld, een echte aanrader!

Roland Weygold | Eigenaar Barolo catering

Review Suus Suzanne Kuijpers
2021-01-06T10:57:59+01:00

Roland Weygold | Eigenaar Barolo catering

Suus biedt met de online training “Meer omzet in 12 weken met jouw horecazaak” een zeer uitgebreid pakket aan hulpmiddelen om de omzet van je zaak een boost te geven! De kern van de training bestaat uit een zorgvuldige  – en voor leken te begrijpen – uitleg hoe je online marketing kunt inzetten om meer klanten aan te trekken en ook hoe je deze meer kan laten besteden per bezoek of bestelling. De training biedt echter nog veel meer, zoals o.a. fundamentele zaken als reflectie op de identiteit van jou als ondernemer en die van je zaak, maar ook hoe je gastprofiel er uit ziet. Suus straalt veel energie en enthousiasme uit en weet je als cursist online prima bij de les te houden. Tijdens het cursusprogramma werden er ook diverse bonus trainingen toegevoegd op basis van de actuele – Corona – omstandigheden voor de horeca, wat ik zeer op prijs heb gesteld. Kortom je krijgt bij Suus echt waar voor je geld, een echte aanrader!

Ik moest stoppen met het aannemen van bestellingen!Ik heb de laatste tijd even wat minder tijd besteed aan de modules, maar dat is met een goede reden. Alle tijd die ik er afgelopen weken in heb gestopt begint zich uit te betalen. Waar het eerst nog sporadisch was, soms weken niets, heb ik nu dagelijks bestellingen via mijn eigen bestelsite!

En de bestellingen voor Valentijn schieten echt de pan uit, terwijl ik maar voor een heel bescheiden bedrag advertenties heb opgezet. Ik denk dat ik zelfs vandaag of morgen moet gaan stoppen met bestellingen aannemen omdat het er teveel worden. Luxe problemen!

 

Yvette Snijder | Eigenaar Sandwichbar Du Noord, Groningen

Review Suus Suzanne Kuijpers
2021-02-11T15:39:52+01:00

Yvette Snijder | Eigenaar Sandwichbar Du Noord, Groningen

Ik heb de laatste tijd even wat minder tijd besteed aan de modules, maar dat is met een goede reden. Alle tijd die ik er afgelopen weken in heb gestopt begint zich uit te betalen. Waar het eerst nog sporadisch was, soms weken niets, heb ik nu dagelijks bestellingen via mijn eigen bestelsite! En de bestellingen voor Valentijn schieten echt de pan uit, terwijl ik maar voor een heel bescheiden bedrag advertenties heb opgezet. Ik denk dat ik zelfs vandaag of morgen moet gaan stoppen met bestellingen aannemen omdat het er teveel worden. Luxe problemen!  

Het werd echt ons bedrijf!“Met dit stappenplan zijn wij écht geholpen. In no-time hadden we van als onze ideeën in ons hoofd een superduidelijk profiel gemaakt. Het werd toen echt óns bedrijf! Daarna werd het gelijk een stuk makkelijker om andere zaken uit te gaan werken, zoals een perfect passend product aanbod, een logo en een website die past bij onze ideale klant!“

Nienke Jansen | Eigenaar Natuureiland Jisp

Review Suus Suzanne Kuijpers
1
2020-06-12T12:20:39+02:00

Nienke Jansen | Eigenaar Natuureiland Jisp

“Met dit stappenplan zijn wij écht geholpen. In no-time hadden we van als onze ideeën in ons hoofd een superduidelijk profiel gemaakt. Het werd toen echt óns bedrijf! Daarna werd het gelijk een stuk makkelijker om andere zaken uit te gaan werken, zoals een perfect passend product aanbod, een logo en een website die past bij onze ideale klant!“

Meer dan waar voor je geld!"Mocht je nog twijfelen om met Suus te gaan samenwerken dan kan ik je met een gerust hart zeggen dat je meer dan waar krijgt voor je geld!

Voor Oma's Soep heeft ze de branding en onze sales presentatie compleet opgebouwd en sterk verbeterd. Hierbij deed ze uit eigen initiatief meer dan afgesproken om het hoogste niveau te bereiken. Ook weet ze met goede argumenten uit te leggen waarom bepaalde visuele uitingen en/of veranderingen noodzakelijk zijn, waardoor we er ook al snel vertrouwen in kregen."

Max Kranendijk | Founder Oma's Soep

Review Suus Suzanne Kuijpers
2020-08-05T15:45:53+02:00

Max Kranendijk | Founder Oma's Soep

"Mocht je nog twijfelen om met Suus te gaan samenwerken dan kan ik je met een gerust hart zeggen dat je meer dan waar krijgt voor je geld! Voor Oma's Soep heeft ze de branding en onze sales presentatie compleet opgebouwd en sterk verbeterd. Hierbij deed ze uit eigen initiatief meer dan afgesproken om het hoogste niveau te bereiken. Ook weet ze met goede argumenten uit te leggen waarom bepaalde visuele uitingen en/of veranderingen noodzakelijk zijn, waardoor we er ook al snel vertrouwen in kregen."

Verder groeien met Tea Bar Horeca

Fenje-Bolt-SUUS-Suzanne-Kuijpers-omzet-booster-online-business-expert-horeca2

“Als voormalig concept-ontwikkelaar / marketeer in Foodservice kan Suzanne zich heel goed verplaatsen in de ideale klant voor mijn productlijn (thee, chai, vegan latte’s voor horeca). De Quick Scan heeft mij het vertrouwen gegeven dat Suus mijn bedrijf en haar visie echt aanvoelt.

Ik zie dan ook uit naar de volgende stap, met Suus samen bepaalde Quick Wins uit te werken om Tea Bar Horeca verder te laten groeien!

Fenje Bolt | Eigenaar Tea Bar

Review Suus Suzanne Kuijpers
2020-06-12T12:18:03+02:00

Fenje Bolt | Eigenaar Tea Bar

“Als voormalig concept-ontwikkelaar / marketeer in Foodservice kan Suzanne zich heel goed verplaatsen in de ideale klant voor mijn productlijn (thee, chai, vegan latte’s voor horeca). De Quick Scan heeft mij het vertrouwen gegeven dat Suus mijn bedrijf en haar visie echt aanvoelt. Ik zie dan ook uit naar de volgende stap, met Suus samen bepaalde Quick Wins uit te werken om Tea Bar Horeca verder te laten groeien! “
0
1
Review Suus Suzanne Kuijpers

Vaak gestelde vragen

Ik geef je graag alvast antwoord op vragen die je wellicht hebt:

Gedurende 12 weken ontvang je wekelijks een nieuwe module. Maar je bepaalt zelf het tempo waarin je de modules toepast. Je blijft anderhalf jaar toegang houden tot al het materiaal, dus je mag de tijd nemen.

Ga uit van 2-4 uur per week en blok dit ook in je agenda, zodat je echt aan de slag kunt met de informatie. Wees gewaarschuwd: als je eenmaal doorhebt wat voor mogelijkheden er zijn, zul je meer tijd willen besteden aan de stof, omdat het je inzichten geeft die je volledig anders laten kijken naar je zaak. Hoe meer tijd je erin stopt, hoe meer resultaat het oplevert.

Ja, maar uiteindelijk gaat het om de prioriteit die jij eraan geeft. Maak jij tijd vrij om  structureel meer omzet te gaan creëren? Het gaat om een investering die zich uitbetaald. Als je geen tijd hebt, heb je het wellicht te druk, als dat is omdat je "te veel" gasten hebt, dan raad ik je aan om je vooral daarop te richten. Bij alle andere manieren van "druk zijn", zonder focus op omzet, zou ik adviseren om tijd vrij te maken en er gewoon voor te gaan.

Je kunt de training volgen op de momenten waarop jij dat wilt. Je zit niet vast aan bepaalde data of tijdstippen. Het is een online training, aangevuld met persoonlijk contact en opdrachten die je bij mij inlevert (of niet, dat is aan jou).

De persoonlijke contactmoment (en) kunnen we inplannen wanneer het jou uitkomt.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van deze online training. En daarom geef ik garantie. Als je na de 4e module niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van deze training, dan krijg je van mij je geld retour minus € 65,- administratie- en onkosten.

De voorwaarden zijn dat je aanspraak maakt op de garantie vóór de ontvangst van module 4 en dat je de opdrachten moet hebben gedaan en bij mij hebt ingeleverd.

Annulering kan schriftelijk per email via mail@suzannekuijpers.nl, met een duidelijke omschrijving waarom de training niet aan de kwaliteitseisen voldoet die je eraan gesteld hebt. Recht op annulering geldt niet als de onderwerpen cq. inhoud van de modules zoals omschreven niet aansluit op persoonlijke behoeften aangezien je dat vóór aanschaf van het programma al kunt beoordelen.

Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is, vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren je geld retour.

Zeker! Juist nu, bij de start, is het belangrijk dat je je fundament goed legt en aan de slag gaat met de zaken die echt belangrijk zijn om van jouw zaak een succes te maken. Je zult veel beter voorbereid zijn en minder snel in de vuilkuilen stappen die voor de hand liggen, maar soms lastig te ontwijken zijn.

De informatie is met name geschikt voor ondernemers die één of een aantal horecazaken hebben. De materie is voor allerlei soorten horeca van toepassing. Heb je een formule of keten van horecazaken? Dan is deze info waarschijnlijk behoorlijk gedetailleerd, maar zeker heel waardevol om te gebruiken in het verbeteren van je concepten/formules.

Je kunt dan aanvullend het beste even apart contact met me opnemen om te bekijken hoe ik je extra kan ondersteunen op het gebied van conceptontwikkeling en professioneel formulemanagement.

Absoluut! Juist voor kleinere horecazaken is deze training erg geschikt, omdat je snel resultaat kunt boeken doordat je veel invloed hebt op het resultaat. Je kunt nóg sneller de juiste acties invoeren die leiden tot een betere omzet. Het gaat echt om de aanpassing in je mindset en het pakken van kansen door simpele acties. Wel verwacht ik dat de hoeveelheid stof te veel is om ineens op te nemen en in te zetten. Omdat je ruim 1,5 jaar de tijd hebt, kun je de training vaker overdoen, waardoor je je horecazaak in fases kunt verbeteren en verder opbouwen.

Ja, zeker! De training geeft inzicht en kennis en kun je dus op jouw manier inzetten in je onderneming. Het is een kennistraining die je helpt om met de juiste mindset, omzet te creëren, maar ik geef ook veel praktische info en laat je zien wat voor jou de juiste keuze is, met behulp van bijgevoegde keuzehulpmiddelen etc.

Je kunt de templates gebruiken, maar dit hoeft niet. Wel zou ik de systematiek gaan gebruiken die ik uitleg, omdat deze bewezen resultaten geeft en ervoor zorgt dat je op langere termijn structureel werkt aan meer omzet.

De training is zeer gemakkelijk toe te passen in winkels (retail), maar is speciaal gemaakt voor horeca. Je kunt er desondanks veel info uit halen die je kunt toepassen, dus het is zeker de moeite waard om deze training te volgen. Al is het alleen al door de vernieuwde mindset die je hierdoor  krijgt en de mogelijkheden die je hierdoor ziet. Absoluut de moeite waard dus, alleen zul je zelf hier en daar een vertaling moeten maken van horeca naar retail.

Absoluut! Er zit zelfs een uitgebreide bonus bij, die hier exact op inspeelt (bonus 5)

De training geeft daarnaast inzicht in hoe je online tools en middelen kunt inzetten om in je restaurant meer omzet te verkrijgen. Je gaat er veel info uit halen die je kunt toepassen, dus het is zeker de moeite waard om deze training te volgen. Al is het alleen al door de vernieuwde mindset die je hierdoor  krijgt en de mogelijkheden die je hierdoor ziet. Ook raad ik je aan om tijdens de training met mij grondig te kijken naar bijvoorbeeld de inrichting van je website en de “growth-hacking”-technieken (google maar effe 😉 ) die je hiervoor kunt inzetten, waardoor je nóg meer conversies (=verkopen) kunt realiseren.

Door een "funnel" te bouwen vanuit social media, advertising en emailmarketing kun je exponentiële omzetgroei realiseren en met deze training en mijn ondersteuning kun je hiermee aan de slag gaan.

Ja dat kan. Neem hiervoor contact met mij op, zodat we hier afspraken over kunnen maken. Stuur mij dan een mailtje via mail@suzannekuijpers.nl.

Ja, het is een scholingsprogramma en dat mag je van de belasting aftrekken.

Uiteraard. Je krijgt een nette factuur met de btw gespecificeerd erop.

Yes, geen probleem. Klik HIER om je aan te melden en een factuur zonder btw te ontvangen.

Let er wel op dat dit alleen kan in andere EU landen dan Nederland.
en uitsluitend na toetsing en goedkeuring van het BTW nummer door SUUS | Suzanne Kuijpers via: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies

Investeren is altijd spannend. Bedenk je dat je hiermee investeert in je ontwikkeling tot succesvolle horecaondernemer, en in de groei van je bedrijf. Ik stel mezelf altijd 3 vragen als ik overweeg een investering te doen. Ik denk dat ze ook waardevol zijn voor jou:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op?
3. Wat kost het me als ik doorga zoals ik nu bezig ben?