Stop met jammeren!

Horeca: stop met jammeren! Het is duidelijk dat de horecasector één van de hardst getroffen sectoren is, maar stop met klagen. Ik leef al weken ontzettend mee met deze prachtige branche en ik zie en hoor hoe velen in de overlevingsstand zijn geschoten. Maar stop met aanvechten wat je niet kunt veranderen. Waarom? Omdat het geen zin heeft.

De boodschap is ondertussen wel aangekomen bij Rutte & co dat de horeca zo snel mogelijk open moet met aangepaste maatregelen etc. Dus nu is het tijd om de tranen te drogen en uit de slachtofferrol gaan. Simpelweg omdat je er niets aan hebt en niets mee bereikt.

Als je er niets aan kunt veranderen, verander dan de manier waarop je erover denkt.

En daar wil ik je mee helpen. Want ondanks alles biedt dit wellicht ook wat nieuwe kansen. Mensen zijn gewoontedieren. Gewoontes zijn één van de lastige dingen om te veranderen. Dat weet ook jij dondersgoed. Er zijn maar weinig zaken die gewoontes echt goed kunnen doorbreken, maar een “goeie” crisis kan dit als geen ander. Een crisis kan dit en doet dit. Het zorgt ervoor dat mensen ‘gereset” worden in hun doen en laten.

En wat betekent dit voor jou? Dat je nu je kans kunt pakken om mensen nieuwe gewoontes aan te leren. Zoals bij jou komen bijvoorbeeld, ipv bij dat vaste café of restaurant.

Hoe zorg je er nu voor dat dat ook gebeurt? Door nu in de actie te schieten en online middelen te gebruiken om straks offline weer te kunnen knallen. Door mensen nu kennis met jou te laten maken en hen te laten zien dat als straks de horeca weer open mag, het superaantrekkelijk is om bij jou te komen.

Ik bied WOENSDAG 6 MEI een GRATIS webinar aan (om 10.00 uur en om 20.00 uur) om jou te helpen hier voorop in te lopen.

Waar ga ik het over hebben:

✔ Hoe verandering in mindset je kan helpen om straks direct je kansen te pakken. 🎯

✔ Ontdekken dat de juiste online acties je kunnen helpen om meer te bereiken met minder tijd, geld en moeite. 🎯

✔ De gouden regels die je helpen bij het structureel groeien van jouw business. Meer gasten, die meer besteden en vaker terugkomen. 🎯

Mijn doel bij deze webinar is om jou te inspireren en ervoor te zorgen dat je met meer positieve energie en een hoofd vol ideeën het webinar uitgaat dan dat je er binnen bent gekomen. En dat terwijl je alleen maar hoeft te kijken en te luisteren 😜

Hoe ga jij Straks Knallend Van Start? Ik vertel je hoe! Meld je nu aan en claim jouw plek:

Tot woensdag!

Grz Suus

PS: Zelf geen horeca ondernemer, maar wel connecties? Deel deze info dan ajb met mensen die het nodig hebben! Thanx!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.