Meteen naar de inhoud

Coronavirus – 8 tips voor horeca ondernemers

coronavirus

Een paar dagen geleden was voor mij toch wel even een shockmomentje; tijdens een bezoek aan een potentiële klant met een groot restaurant met meer dan 300 couverts, wordt de eigenaar waarmee ik in gesprek ben, gebeld door iemand die een annulering doorgeeft voor een groep van 30 mensen. Reden? Je raad het al: het coronavirus.


Ook ik – iemand die zich altijd verzet tegen mediahysterie en van nature nogal van het relativeren is – besef me dat wellicht het virus zelf niet per se zo gevaarlijk is als men doet geloven…er gaan dagelijks nog steeds veel meer mensen dood aan kanker, moord en hart- en vaatziektes dan aan het coronavirus. Het zijn vooral de MAATREGELEN waar jij als horeca ondernemer ontzettend veel last van gaat hebben. Gecombineerd met de kracht van de media, zorgt voor een explosieve mix die een ontzettend negatief effect gaan hebben op jouw omzet.


Ik heb met je te doen en met alle hardwerkende horeca ondernemers die hier zoveel negatieve impact van gaan ondervinden. Voor mij een reden om vanuit mijn tenen de kennis te halen die ik heb en deze te gebruiken om jou te helpen je hier zo goed mogelijk tegen te weren.


Het belangrijkste is om altijd in kansen en mogelijkheden te blijven denken. Het coronavirus is er en het gaat niet weg door het te blijven negeren. Zie dit ook als een mogelijkheid om het verschil te maken, door de juiste boodschap af te geven aan jouw gasten.

Vul hieronder je gegevens in en ontvang direct mijn 8 tips op de mail om als ondernemer de schade voor jouw zaak door het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Coronavirus
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]