Aan de slag met je menukaart

SUUS

Om me heen voel ik de onrust. “We” zijn nog niet open, maar het kan toch niet heel lang meer gaan duren? Er is een omslag gaande van geduldig afwachten naar: aan de slag, we gaan voorbereidingen treffen voor als we weer open gaan!

Voel je het ook? En weet je eigenlijk niet zo goed waar te beginnen en wat te doen? Logisch. Er is per saldo nog niets echt concreet en de komende 2 weken is er sowieso nog geen verandering. Maar erna…ja wat erna? Laten we die wrok een beetje omzetten naar iets productiefs!

Ik heb een idee. Begin klein en simpel, namelijk met je menukaart. Ik weet zeker dat je daar verbeteringen in kan aanbrengen. Niet alleen je hardcopy variant, die je straks weer mag “overhandigen” (met een grijper 😉) aan je gasten, maar juist ook die digitale menukaart.

En wil je echt weten wat de meest optimale manier is om een menukaart in te delen en weer te geven? Volg dan deze gratis 6delige miniserie, waarin ik je eenvoudig uitleg hoe je van jouw online én offline menukaart een omzetmaker kan maken.  Je kunt je via DEZE LINK aanmelden (vol=vol!)

Kun je lekker van start en volgt de rest van je plan van aanpak vanzelf.
Ik hoop dat je snel weer open mag,

Grz Suus

“Hey! Ik ben Suus en ik begeleid horecaondernemers – ook nu tijdens de lockdown – om meer omzet te creëren, door te focussen op een betere (online) zichtbaarheid en het verbeteren van het bestelaanbod.